پروژه کارآفرینی شركت تعاونی كاركنان نداجا در 47 صفحه ورد قابل ویرایش
قیمت فایل فقط 3,000 تومان
پروژه کارآفرینی شركت تعاونی كاركنان نداجا در 47 صفحه ورد قابل ویرایش
فصل اول
مقدمه:
شركت تولیدی وتوزیعی مورد نظر در زمینه های مختلفی از جمله كشتی سازی –تعمیر كشتی- پوشاك- فروشگاه زنجیره ای- تعمیرات خودرو- صادرات سوخت-آموزشگاه رانندگی- بازیافت مواد- كشتی های فرسوده فعالت دارد كه در پروژه های واحدی تولیدی پوشاك با حدود 120نفر پرسنل مورد توجه میباشد. واحد مزبور در تولید انواع پوشاك-ملحفه وهم چنین نیازهای نیازهای نیروی مسلح فعالیت دارد كه ماهیانه حدود بیست میلیون تومان حقوق به كاركنان واحد تولید پوشاك پرداخته می نمایددر ضمن سرمایه گذاری اویه شركت در زمینه پوشاك –نیروی كار تجهیزات و فضا بوده كه نیروی كار از دو بخش تشكیل شده است:بخش اول را جمعی از افسران ارشد وفرماندهان بازنشسته نیروی دریایی (ناجا) وفرزندان پرسنل تشكیل می دهند وبخش دوم را خانواده های تحت پوشش كمیته امام خمینی(ره) و فضای كار توسط شهرداری منطقه 15 در اختیار این شركت گذاشته شده است وتجهیزات نیز از طرف شركت تامین شده است.لازم به ذكر است كه این شركت دارای سرمایه نقدی اولیه هم میباشد.شركت برای رسیدن به اهدافی از جمله: كارآفرینی وایجاد اشتغال برای كاركنان بازنشسته ناجا و فرزندان آن ها میباشد وارائه خدمات به اعضا در حوزه های مختلف به ویژه امور دریایی ودرآمد زدایی
باز شناخت:
واحد تولیدی پوشاك تن در زمینه تولید پوشاك مردانه وزنانه به ویژه پوشاك پرسنل نظامی بر مبنای سفارش فعالیت می نمایند و اصولا مشتریان اصلی این واحد نیروهای مسلح ارتش –سپاه –نیروی انتظامی میباشد.
اهداف كوتاه مدت:
1- كارآفرینی وایجاداشتغال برای كاركنان بازنشسته نداجا وفرزندان آنان
2- ارایه خدمات به اعضا متناسب با نیازهای آنان
3- ارائه خدمات به نداجا در جهت رویكرد وكاهش متصدی گری دولت
4- استفاده از تجربیات كاركنان بازنشسته نداجا در تخصص های مربوط به ویژه تخصص ها ومهارت های دریایی
5- ارتقاء توان تخصصی ومهارتی كشور در امور تولید كالا و خدمات دریایی
6- درآمد زایی برای اعضا
اهداف بلندمدت:
1-تاسیس كارخانه بزرگ اوراق كردن كشتی های فرسوده وبازیافت مواد ونیز ساخت كشتی های سبك وسنگین در منطقه محروم سیستان وبلوچستان
2-توسعه فروشگاههای زنجیره در سراسر كشور (در حال حاضر 24 فروشگاه در تهران وشهرستان ها فعالیت دارند)
3-توسعه آموزشگاههای رانندگی وتعمیرگاههای خودرویی در سراسر كشور
4-توسعه فعالیت های ترانزیت مواد سوختی ازكشورهای آسیای میانه و پالایشگاههای داخلی
5-تاسیس شركت خدمات دریایی و خریداری یا ساخت كشتی های مادر جهت ارایه خدمات گوناگون با قایق ها ولنج های ماهیگیری در منطقه محروم سیستان و بلوچستان
6-توسعه خدمات فنی مهندسی به ویژه در امور دریایی
تاریخچه تاسیس شركت:
شركت تعاونی كاركنان نداجا كه اختصارا تكن نامیده میشود و در سال1379 به منظور استفاده و بهره گیری ازتخصص پرسنل شاغل وبازنشسته نیروی دریایی تاسیس شد كه در جهت توسعه كشور در زمینه تولید وتوزیع وارائه خدمات مختلف در زمینه های صنعت دریا ودریانوردی میباشد كه با 540 نفر عضو آغاز درطی یكسال با جذب عضویت ده هزار نفر به موفقیت رسید البته واحد تولیدی پوشاك از سال 1381 آغاز به كار كرده است. در زمان تاسیس شركت 000/000/192 ریال سرمایه شامل پانصد و چهل نفر و هر نفر سیصد وهزار ریال بابت یك سهم و در سال دوم 000/000/000/3 ریال شامل ده هزار نفر هر نفر سیصد هزار ریال و در پایان سال 84 مبلغ 000/000/000/20 ریال شامل سیزده هزار نفر و 5 سهم سیصدهزار ریالی بوده است. افزایش سرمایه شركت طی پنج سال گذشته از محل سود فعالیت ها انجام شده است وموسسین شركت را جمعی از افسران ارشد وفرماندهان بازنشسته نداجا كه دارای تحصیلات وتجربیات مناسب در امور تخصص های دریایی-اقتصادی- مدیریت-مالی-اداری وپرسنلی تشكیل داده اند و تاریخ بهره برداری آن 27/5/79 وتولیدی 27/5/81 میباشد.
چرا نام این شركت را این چنین انتخاب شده:
شركت تولیدی تكن نام شركت مورد نظر ما میباشد كه این واژه از حروف اصلی تعاونی كاركنان نداجا برگرفته شده است.
انگیزه:
در درجه اول مهمترین انگیزه ما برای انتخاب یك شركت در اختیارگذاشتن هر گونه اطلاعات در زمینه های مختلف بود كه با پیدا كردن آشنا در یكی از شركت های تولیدی ما این شركت را انتخاب كردیم. اما در درجه دوم انتخاب ما از این شركت افزایش سطح اطلاعات وتجربه كاری در زمینه های مورد بررسی وغیره شركت میباشد وهم چنین فراگیری كار در یك شركت ونحوه عملكرد آن.
ساختار سازمانی:
از 3 بخش عالی –میانی- عملیاتی تشكیل شده است. درقسمت عالی سهامداران و هیئت مدیره ومدیر عامل شركت مشغول به فعالیت هستند. در قسمت میانی واحدهای معاونت تولید-معاونت مالی واداری- معاونت بازرگانی- معاونت شركتهای تابعه- معاونت حقوقی- معاونت تحقیق وتوسعه-معاونت پروژه های قرار دارند ودر قسمت عملیاتی سه كارگاه تولیدی مشغول به كار هستند كه در این پروژه یك كارگاه مورد بررسی قرار گرفته است. در ضمن ساختار سازمانی كل شركت تعاونی كاركنان نداجا تكن در پیوست میباشد.
روش های كاریابی (دریافت كار):
شركت در مناقصه های دوخت پوشاك نیروهای مسلح وسازمان های بزرگ.(مناقصه در كلمه به معنی واگذاری ودریافت كار باشد. در هنگام مناقصه سازمان نیازمند انواع پوشاك پیشنهاد خود را در آگهی روزنامه ارائه می دهد وشركت هایی كه در این زمینه فعالیت می كنند نظرهای خود را اعلام نموده دراین موقع آن شركتی كه با هزینه كمتر وكیفیت بالاتر وزمان كوتاهتر كار را تحویل دهد در مناقصه برنده میشود.
ارایه ضمانت های مالی جهت حسن انجام كار پیش پرداخت وپارچه
عقد قرارداد با كارفرما شامل شرایط مالی-زمانی-مشخصات كار والگوهای یا نمونه ها وغیره
دریافت پیش پرداخت از كارفرما
دریافت پارچه از كارفرما( به صورت مرحله ای یا یك جا)
تهیه خرج كار
تعین وظایف كاركنان وتقسیم كار
شروع مراحل تولید (طراحی-برش-دوخت-اتو-كنترل –كیفیت –بسته بندی)
آمادگی دایمی برای پذیرش كارشناسان كار فرما در تمام مراحل تولید
بررسی كمی و كیفی محصولات وتحویل به كارفرما
تسویه های مالی( تدریجی-یكجا)
توضیح اینكه:
1-شمارگان (تعداد) موضوع هر قرارداد معمولا ده هزار-پنجاه هزار-صدهزار میباشد
2-امور قراردادها ومالی در معاونت مالی شركت تكن انجام میگردد ولی عملیات مالی وحسابداری تولید در واحدپوشاك میباشد.
انواع محصولات
1-بلوز-شلوار و كلاه سربازی
2-بلوز-شلوار افسران و درجه داران
3-كاپشن-اوركت وپالتو
4-ملحفه وروبالشی
5-بلوز وشلوار وكاپشن ورزشی
6-لباس كار یك تیكه و دو تیكه
7-كوله پشتی (كیسه حمل با نظامیان)
8-انواع شرت ولباس زیر مردانه وزنانه
انواع ماشین آلات و تجهیزات شركت:
1-دستگاه برش:
دستگاهی است كه دارای چند تیغ بسیار تیز وبرنده برای پیاده نمودن الگوها بر روی پارچه (به تعداد 2 دستگاه)
2-چرخ راسته ژوكی:
چرخی است كه كار دوختهای ساده مثل زیپ وآستر را انجام می دهد وژوكی مارك این دستگاه است.(به تعداد 22 دستگاه)
3-چرخ زیگزال ژوكی:
دورتا دور پارچه را جهت ریش ریش شدن به صورت هفت وهشت می دوزد(به تعداد 4دستگاه)
4-چرخ سوزنه ژوكی:
درزهای سه تایی را كه به طور موازات هم قرار دارند می دوزند( به تعداد 2 دستگاه)
5-دستگاه پل دوزی:
جهت دوختن پل كمر شلوار( مهاركردن كمربند)استفاده میشود( به تعداد یك دستگاه)
6-دستگاه كمر كش:
جهت دوختن آستر و مارك به كمر كار استفاده میشود(به تعداد یك دستگاه)
7-دستگاه دكمه زن:
جهت دوخت دكمه به لباس به صورت خودكار( به تعداد دستگاه)
8-دستگاه الیك:
روش قیمت گذاری:
با شناسایی محصول و بازار آن آماده قیمت گذاری محصولات یا تولیدات خود می شویم قیمتگذاری یكی از مهمترین جوانب بازاریابی است.توانایی قیمتگذاری مناسب از نظر موفقیت یا شكست در كار اهمیت دارد چنانچه قیمت گذاری به طور صحیح صورت گیرد آن موقع است كه رقابت وجذب مشتری آسان میشود برای قیمتگذاری سه روش اصلی وجوددارد
1/قیمت گذای بر مبنای هزینه:
در این روش تمامی هزینه ها را با هم جمع كرده وبه تعداد محصولات تولید شده تقسیم می كنیم و هزینه تولید را برای یك واحد را بدست آورده سپس درصدی از هزینه (افزایش) به هزینه تولید هر واحد اضافی می كنیم وقیمت فروش هر واحد را بدست می آوریم در روش قیمتگذاری بر مبنای هزینه دو شیوه قیمتگذاری وجود دارد یك شیوه مضاعف ودیگری شیوه سر به سر كه شیوه مضاعف هزینه را به افزایش قیمت اضافه می كنیم ودر شیوه سربه سر درآمدها و هزینه ها باید با یكدیگر برابر باشند.
2/قیمت گذاری بر مبنا تقاضا:
این روش بر پایه میزان متقاضیان است در صورتیكه تقاضا بالا باشد قیمت هم بالاست وزمانیكه تقاضا پایین باشد قیمت هم پایین است هر چند كه هزینه تولید در هر دو شرایط یكسان است. البته قیمت ممكن است نسبت به شخص خریدار متغیر باشد وهم چنین نسبت به مكان وزمان وسری ساخت محصولی.
3-قیمت گذاری بر مبنا رقابت:
این روش در صورتی مورد استفاده قرار می گیرد كه هدف اصلی بر مبنای قیمت انتخاب شده باشد آن هم قیمتی كه رقبا تعیین می كنند البته لزوما بدین معنی نیست كه همان قیمت رقبا استفاده شود بلكه درصد مشخصی پایین تر و یا بالاتر از قیمت رقبا در نظر گرفته میشود. در این روش رابطه ای بین هزینه تولید وقیمت در نظر نمی گیرد به این معنی كه میزان تقاضای محصول ممكن است تغییر پذیرد اما اكثر شركتها قیمت محصولاتشان را همان قیمت رقبا تعیین میكند.
قیمت گذاری شركت تولیدی پوشاك تكن:
واحد تولیدی شركت تعاونی اصولا براساس سفارش مشتریان محصول یا محصولاتی را تولید می نمایند و معمولا مواد اولیه محصولات یعنی پارچه به وسیله مشتری طرف قرارداد تهیه میگردد و در قبال آن ضمانت مناسب به واحد تولید تحویل میگردد تا در خط تولید قرار گیرند. در مواردی نیز نوع پارچه توسط كارفرما مشتری طرف قرارداد تعریف فنی میگردد و سپس تو سط واحد تولید خریداری شده در نتیجه در اكثر موارد قراردادهای شركت تعاونی بر مبنای دوخت محصول منعقد میگردد. روش قیمت گذاری شركت بر مبنای رقابت است.
فصل دوم:
سیستم حقوق ودستمزد
در سیستم حقوق و دستمزد بعلت تراكم واستمرار اطلاعات نحوه پردازش اطلاعات واهمیت سرعت وصحت آن از اتوماسیون استفاده میشود. اطلاعاتی نظیر نرخ ساعتی و یا روزانه حقوق ودستمزد كه ممكن است برای مدت مدیدی تغییر نكند و همچنین برنامه هایی نظیر نحوه محاسبه كسورات مالیات وحق بیمه صندوق تامین اجتماعی كه در طول سال قوانین آن ثابت میباشد
اهمیت سیستم
از آنجایی كه هزینه حقوق ودستمزد ومخارج مربوط به آن درصد تقریبا بالایی از هزینه های هر موسسه را تشكیل می دهد ضروری است در این سیستم پیش بینی های لازم برای حصول اطمینان از پرداخت صحیح حقوق ودستمزد بعمل آید. از سوی دیگر سیستم حقوق ودستمزد باید بنحوی طراحی شود كه اطلاعات لازم را بسرعت گردآوری كسورات لازم را محاسبه ورقم خالص قابل پرداخت به هر یك از كاركنان را محاسبه نموده وتدابیر مناسبی برای جلوگیری از پرداخت به افراد واهی وسایر انواع سوء استفاده ها فراهم نماید.
قیمت فایل فقط 3,000 تومان
برچسب ها : پروژه کارافرینی شركت تعاونی كاركنان نداجا , طرح توجیهی شركت تعاونی كاركنان نداجا , کارآفرینی شركت تعاونی كاركنان نداجا , دانلود پروژه شركت تعاونی كاركنان نداجا , دانلود کارآفرینی شركت تعاونی كاركنان نداجا , طرح توجیه فنی شركت تعاونی كاركنان نداجا , توجیه اقتصادی شركت تعاونی كاركنان نداجا , شركت تعاونی كاركنان نداجا , شركت , تعاونی , كاركنان , نداجا